ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

ПО-ДОЛУ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ, АКО ИМАТЕ ДОПЪЛНИТЕНИ НИ СЕ ОБАДЕТЕ

Защо ми е нужен уеб сайт?

Доводите в полза на изработката на уеб сайт за Вас или Вашата компания са много, като едни от най-важните са, че уеб сайта е финансово - ефективно средство с което достигате до повече клиенти и партньори,които търсят точно Вашият продукт или услуга. Вашието уеб решение работи във ваша полза 24 часа, 7 дни в седмицата. Уеб сайт решенията предлагани от екипа на Геривиг са с различна насоченост, според това каква е Вашата бизнес практика и насоченост. Уеб сайт се разработва така, че да отразява адекватно Вас, като компания, ценности и фирмена философия, да пресъздава офлайн практиката ви в интернет пространството.

Колко време отнема изработката на уеб сайт?

В зависимост от типа и структурата на сайта, сложността на неговия дизайн, както и евентуалното интегриране на допълнителни скриптове и модули, сроковете за изработка на сайт варират от 3 до 15 работни дни от момента на активирането на вашия домейн. Поетият от Геривиг ангажимент за спазване на крайния срок за изработване на уеб сайт е важен елемент от целия процес, на който стриктно държа, затова предварително обмислям добре нещата преди да поставя краен срок за изпълнение на всяка направена към мен поръчка.

След като се изработи уеб сайта нужна ли е поддръжка?

Зависи какво разбирате под поддръжка на уеб сайт! Най-често се има предвид редакцията на съдържанието на уеб сайта, като снимков материал и текстове. В повечето случаи клиентите на Геривиг сами редактират съдържанието на уеб сайта, посредством система за управление на съдържанието, за което не заплащат допълнителни такси, след изработката на уеб сайта. Единствените такси, които клиентите дължат след заплащане на уеб сайта, са тези за подновяване на домейн и хостинг абонамент, които най-често са за период от една година и таксата им е предварително уточнена пред клиента.

Предлагате ли готов уеб сайт, който да закупя?

Изработваме уеб сайт решения по индивидуални проекти, не разчитаме на готови продукти, тъй като често те не отговарят на изискванията и нуждите на клиента. Освен това всяко готово решение подлежи на софтуерни ъпдейти, които се заплащат за да работи коректно вашият уеб сайт. Готовите решения не пресъздават вашата фирмена индивидуалности и идентичност, поради което не ги препоръчваме и предлагаме на нашите клиенти.

Защо е нужно наемането на уеб хостинг когато имам домейн?

Вие бихте могли да разположите домейна за Вашият сайта и на ваш собствен сървър, вместо да наемате място на уеб хостинг, тогава ще е необходимо да поддържате ежедневно собствен уеб сървър, което е действително сложна дейност, изискваща сериозни технически познания и съществени инвестиции. Необходимо ще е да закупите техника и оборудване което струва доста, да заплащате на специалисти за поддръжката, а не на последно място и ежедневно да се срещате с всевъзможни технически проблеми и необходимост от намиране на решение на възникналите нужди. Ако не искате да отделите ресурсите за всичко това, което ще Ви струва доста и ще отнема от Вашето време, вие можете да наемете необходимия Ви хостинг пакет за скромна месечна сума и да поставите акцента на Вашата ежедневна работа върху Вашият бизнес.